Топлоизолация

ПРОМОЦИЯ НА ВЪНШНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ


32 лв/м2 с безплатно обръщане около прозорците!

Промоцията се отнася за външна топлоизолация с EPS 5см и бяла мазилка


СИЦ Инжинеринг ЕООД
 извършва саниране и топлоизолация на сгради от алпинисти и със скеле. Използваните материали за топлоизолации, са с гарантирана максимална енергийна ефективност и сигурна топлоизолация!

Сертификати – топлоизолация


Видове изолация, които предлагаме:

Минералната (каменната) вата е естествен, неорганичен и минерален продукт на базата на базалтови минерали. Благодарение на влакнестата си структура, минералната вата, притежава изключително добри топлоизолационни свойства, висока степен на абсорбиране на шумове и по- малка степен на отразяване на шума. Минералната вата запазва своята форма и обем повече от 50 години, а порестата им структура осигурява висока паропроницаемост. Минералната вата поглъща по-голямата част от звуковите вълни, които удрят повърхността. Ватата изолира нежеланият шум и разпространяването на вибрации.
Експандираният пенополистирол (EPS) е изкуствен полимер със затворена структура на решетка от пълни с въздух сферични частици. Той е микропорест изкуствен органичен материал, 95% от обема на който е въздух. Благодарение на своите много добри топлоизолационни качества при добра здравина, минимална деформируемост, ограничена паропропускливост и огнеустойчивост (клас В1), EPS е доказал се във времето топлоизолационен материал. Използва се за топлинно изолиране без особено натоварване на натиск: подпокривна изолация, изолиране на междустенни разстояния, вътрешно изолиране зад защитни облицовки, фасадна топлоизолация.
Плоскостите от екструдиран пенополистирен представляват термоизолационен материал (XPS), произведен от полистирен и подходящи разбухващи вещества чрез процес на непрекъснато екструдиране, с който се оформя непрекъсната плоскост с желаната дебелина (20-100 mm). Плоскостите от XPS се характеризират със своето високо и трайно термоизолационно свойство, минимално водопоглъщане, висока якост на натиск и стабилност на размери. Трудна възпламеняемост, отлична съвместимост със строителни материали като цимент, гипс, вар и пясък, а белените и рифелованите плоскости предлагат изключително сцепление/прилепване към бетонови и хоросанови покрития/мазилки. Използват се за топлоизолация под фундаментни плочи, топлоизолация при големи натоварвания на натиск, напр. под замазка, промишлени подове или върху традиционен плосък покрив, вътрешна изолация на стени и плочи, външна топлоизолация на стени.
NEOPOR е топлоизолационен материал от ново поколение. Графитните частици, вградени в структурата на материала, играят много важна роля в процеса на съприкосновение между NEOPOR и топлинното лъчение. По-конкретно, възпрепятстват преминаването му като отразяват излъчването, намалявайки чувствително топлинното поглъщане на материала. Като цяло, използването на този материал повишава с около 60% енергийната ефективност на сградата. Графитените плочи се използват за топлоизолирането на фасади, подове, покриви, вътрешни и външни стени, сутеренни и подземни помещения, хладилни камери и др. Графитът със своите уникални свойства отразява преминаването на инфрачервените и UV лъчи, което го прави освен прекрасен изолатор и сигурен защитник от проникване на радиация. Именно поради тези фактори топлоизолацията е с гаранция за живот от над 35 години.

Comments are closed.