Алуминиева дограма

ALTEST

Профилите от алуминиевата система със студен профил на фирма „Алтест“ са предназначени и отговарят на всички изисквания на крайния потребител. Именно поради тази причина профилите от серията сa един предпочитан избор за клиентите, тъй като са с изчистен и стилен дизайн и същевременно с това са и ценово достъпни за всеки потребител.
Алуминиевата система със студен профил на фирма „Алтест” отговаря на всички европейски стандарти и норми за качество.
Тъй като каналите на профилите са проектирани така, че да отговарят на всички стандарти, това е и причината на тази система да могат да се прилагат много различни видове панти, сглобки и различни видове аксесоари.
Алуминиевата система със студен профил на фирма „Алтест“ предлага поставяне на единично стъкло с размери от 4 до 10 мм, както и стъклопакет с размер 24 мм.
Материалът използван за изработката на Ал профилите от тази система отговаря на DIN 1725 T1 и е AIMgSiO0,5 F22.
Профилите са достъпни за всеки, с изчистен дизайн и са подходящи за всякакъв тип сгради и вътрешни помещения. Предлагат чудесен баланс между красиво и практично!

Алуминиевата система с прекъснат термомост на фирма „Алтест“ – се различава от алуминиевата система със студен профил по това, че е с прекъснат термо мост чрез полиамид, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Функцията на полиамидния профил е да разделя профила на две части за да прекъсва топлопреминаването, като по този начин осигурява по-добра топлоизолация.
Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти.
Другото предимство на тази система е, че е така конструирана, че да могат да се прилагат всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци. Изчистеният дизайн на профилите позволява употребата на голямо разнообразие на сглобки, панти и други аксесоари.
Освен това системата е изработена и с 3 уплътнения – централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран. Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.
Според стандарта DIN 1725 T1 алуминият, използван за изработката на профилите е AIMgSiO0,5 F22 и отговаря на всички стандарти и норми за качество.

 

 

Comments are closed.