ВАЖНО !

Допълнения  към  ПОРЪЧКА –ДОГОВОР за монтаж на дограма на вход: 

*Фирма  „СИЦ  Инженеринг БГ  Груп” изработва  и  монтира дограма за вход при сключване на поръчка-договор.

*При  определената  поръчка фирмата  промоционално  и  БЕЗПЛАТНО,

извозва старата дограма  и  подмазва новата.

*** Извозването  включва: Премахване на касите и крилата от  старата дограма без да се почиства по дребният отпадък/който  остава за клиента/.

*** Подмазването включва:  изрязване на пяната, дървените трупчета/клинчета/ при нужда се изрязват и замазване с теракол от вън и отвътре само частта с пяната/свръзката между стената и дограмата/

******  Всякъкви  други  желания на клиента

Следва  да  бъдат  обсъдени  предварително!

*СИЦ Инженеринг БГ Груп ЕООД си запазва правото да залепи на един от прозорците по неин избор реклама с данните на фирмата, за сметка на безплатното подмазване. *При допълнителни въпроси  моля, свържете се с нас.


ВАЖНО към ОФЕРТА и ПОРЪЧКА!

 

*ОФЕРТАТА  Е  ПРИМЕРНА ! Специфика /конфигурация,цвят,  аксесоари и др./ се уточняват при взимането на размери. Окончателната цена се формира в поръчката.

*Клиента е длъжен да осигури достъп и свободно пространство (особено терасите) при взимане на размери и при монтажа!

* При взимане на размери се заплаща половината или цялата  сума (със съответната отстъпка за месеца).

* При  налагане за извършване на монтаж през времето на задължително пазене на тишина клиента е длъжен сам до уговори  монтажа предварително със съседите.

*При  уговорена дата на монтаж , точен час не може да бъде спазен поради възможно усложнение на предишния адрес. Затова часа е  плаващ !

* При отложен монтаж!  Насрочва се   дата в първият свободен ден от графика. Като срока 10-15 р.д.  следователно ще бъде удължен.

*При монтажа остава отпадък, който не се събира от монтажниците.

* Графика на монтаж е различен от графика на подмазване и обръщане,         не се извършват в един и същи ден.

*Консултация-35лв **/при отказ от поръчка остават в полза на фирмата/

                                   ***/при приета поръчка се приспадат от крайната сума/

* В цените е включено: взимане на точни размери; изработка; доставка; демонтаж на  дървена каса/ без запазване/ и монтаж. Демонтажа на друг вид каса се заплаща. Монтажът включва монтиране на дограмата към стената с крепежни елементи и запълване на получилите се фуги между стената и дограмата с полиуретанова пяна.

*Старата дограма се демонтира и се оставя на стълбищната площадка пред входната врата на апартамента,  извозва се  срещу заплащане.

*При поръчка на дограма без монтаж, същата се взима от производствената база. При желание от страна на клиента поръчката може да бъде доставена до офис на фирмата срещу 35лв / до три елемента/

*При поръчка без монтаж , ако клиента желае окомплектоване на дограмата/ поставяне на стъклопакети, дръжки, капачки панти, комарник/ се заплаща по 10лв на брой стъклопакет .

*При допълнителни въпроси  моля, свържете се с нас.

 


ИЗПОЛЗВАНИ СЪКРАЩЕНИЯ

 

Comments are closed.