ВАЖНО !

Допълнения  към  ПОРЪЧКА –ДОГОВОР за монтаж на дограма на вход: 

 1. Промоция за жилищни входове: при поръчка над 1000 лв и на територията на гр. София:
 • БЕЗПЛАТЕН демонтаж и извозване на дървената дограма
 • БЕЗПЛАТНО подмазване на  дограмата след монтаж /важи за панелни блокове /
 • Фирма СИЦ Инжинеринг си запазва правото да залепи на един от прозорците / по наш избор / рекламна лепенка с данни на фирмата.
 1. Преди започване на монтажните дейности площадките трябва да бъдат разчистени.
 1. Демонтажа включва : Премахване на касите и крилата на дървената дограма, без да се почиства по-дребният отпадък. На всяка площадка остават по 4 бр кофи едър отпадък и стъкла, които не се събират  и изхвърлят  от изпълнителя. Не се мете и мие. Изхвърля се дървената дограма и металните парапети, които падат при демонтажа.
 1. Кабелите,които минават през старата дограма не се запазват.
 1. Козирката над входната врата е препоръчително да се покрие / с найлон, картон и т. н. / с цел да се предпази от замърсяване и механични повреди, защото по нея се стъпва.
 1. За извършване на монтажните дейности е необходимо възложителя да осигури ток и вода. Изпълнителя не носи отговорност при увреждане на стените в следствие на демонтажа и изхвърлането на старата дограма.
 1. Подмазването на дограмата включва: изрязване на пяната, замазване с теракол отвън и отвътре само частта с пяната/свръзката между стената и дограмата, без ръбохранител /.
 1. При някои обекти за монтажа на дограмата са необходими два работни дни: първият ден се демонтира дограмата и се извозва. Слага се новият профил. След това се осъществява подмазването и се остъклява. Т.е. една нощ обекта остава без да е остъклен.
 1. Работният процес протича и в часовият диапазон 14.00 – 16.00 ч.
 2. Изпълнителя не приема допълнителни ангажименти отправени в устен вид с представители на етажната собственост.
 1. Преди встъпване на договорни отношения е необходимо клиента да потвърди / по VAIBER или e- mail /, че е запознат с протичането на работният процес.

*СИЦ Инженеринг БГ Груп ЕООД си запазва правото да залепи на един от прозорците по неин избор реклама с данните на фирмата, за сметка на безплатното подмазване. *При допълнителни въпроси  моля, свържете се с нас.

При поръчка на дограма без монтаж :                
 • Дограмата се получава от производствената база , с адрес : кв. Орландовци , ул. Керч № 6 ; при желание на клиента може да бъде доставена до офис ,Люлин ‘ срещу 35 лв / до три елемента /.
 • Доставка в рамките на София : 35 лв , без разтоварване .
 • При заявка на клиента дограмата се окомплектова / поставяне на стъклопакети , дръжки , капачки , панти , комарник / срещу заплащане .

ВАЖНО към ОФЕРТА и ПОРЪЧКА!

 1. Офертата е примерна.
 2. При взимане на реални размери се уточнява спецификата на дограмата – конфигурация, цвят, аксесоари и др. и се формира окончателната цена на поръчката.
 3. Консултация до адрес на клиента без сключване на поръчка = 50 лв.
 4. Плащането се осъществява при взимане на размери и сключване на поръчка.
 5. Клиента да осигури свободно пространство при взимане на размерите и при монтаж.
 6. Монтаж:
 • При уговорена дата за монтаж клиента е длъжен да бъде на разположение /да осигури достъп / в часовия диапазон 09.00-17.00 !!!
 • При отложена дата за монтаж срока се удължава.
 • При монтажа остава отпадък, който не се събира от служителите.
 • Заявено подмазване на дограмата се извършва на друга дата след монтажа.
 • При наложителен монтаж във времето на задължително пазене на тишина клиента е длъжен предварително да уведоми съкооператорите си.
 • Извозването на демонтираната дограма се заявява при поръчка и се заплаща. При незаявена услуга: старата дограма се демонтира и оставя на територията на жилището.
 1. В цените е включено: взимане на точни размери,изработка, доставка, монтаж ; демонтаж на дървена каса / без запазване /. Демонтаж на друг вид каса св заплаща.
 2. Монтажа включва: монтиране на дограмата с крепежни елементи и запълване на получилите се фуги между стената и дограмата с полиуретанова пяна.
 3. Подмазването на дограмата включва : измазване с теракол двустранно, само частта с пяната, без ръбохранител.
 4. При монтажа на дограмата, ако има външна топлпизолация е възможно да бъде засегната.
 5. При уговорена дата за монтаж точен час не може да бъде спазен, поради възможно усложнение на предишен адрес. Затова се фиксира само деня за монтаж.

*При допълнителни въпроси  моля, свържете се с нас.


ИЗПОЛЗВАНИ СЪКРАЩЕНИЯ

Comments are closed.